Svetujem vsem trpečim v duševni stiski preko društva Obzorje iz Pirana

MISIJA EVROVIZIJA, OTROŠKI VRTEC!

Devištvo je zmagoslavje volje, spektakla. V finale Misija Evrovizija so se prebile tri mlada, nepokvarjena, po obnašanju in stilu nastopanja, po sveži energiji nedvomno spolno nedotaknjena dekleta. Pogled gledalca, je postal vojarističen, pedofilski, sodobni spektakel je perverzen, išče neobremenjenost, nedoraslost, spontano otroštvo, mladostnost. Zrele pevke so izrinjene in nezaželene, infantilnost je tržni artikel, ki se dobro prodaja. Za naklonjen pogled gledalca, se brez etike prodira v gledalčevo nezavedno, mokre sanje so zadovoljene v pred spolnem cirkusu, ki ga uprizarjajo mlada dekleta. Spet lahko razmišljamo, o pesticidih, ki so mlade moške, navdušene gledalce Evrovizije, popolnoma poženščile, da jih privlačujejo samo se mlada, etericna, neizkušena, androgina dekleta, ob katerih nezavedni strahovi pred zrelimi ženskami ne pridejo do izraza
Moški del komentatorjev se je prilagodil scenariju, Jonas se obnaša, (igra?) vlogo prismojenega pubertetnika, ki mu sperma diskretno šprica naokoli, Raay pa s narcistično gesto globoke zaljubljenosti vase, z frizuro, ki se je ne bi sramoval serijski morilec v trapastih komedijah, pospremi vsak svoj komentar, da o multipli, razklani osebnosti voditelja, iz katerega veje otroška razposajenost, nagajivost, sploh ne govorimo. Prijeten, mestoma zabaven, otroški vrtec.

Igor Bizjan

 • Share/Bookmark
10.01.2012 08:21
2 odgovorov v “MISIJA EVROVIZIJA, OTROŠKI VRTEC!”

 1. nevenka  nevenka pravi:

  A Evrovizija je pa tekmovanje žlahtnih umetnikov?

 2. Rado  Rado pravi:

  Parametri,
  ki jih omenjaš Igor, nimajo nobene teže.
  Na koncu šteje le: Ali je gledanost zadostna?

  Sicer si pa zadel bistvo: Deviškost, otroškost.
  Meni sta bili obe dvojčici in Eva Boto, kot talentirani otroci, prevagala pa je Nika Zorjan v katere petju je že bilo moč čutiti žensko.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !